Színészképzés Másképp-Minden ami színház ! - Színházi Események, Verseim,Verset mondok,Politikai szatíra,Dráma,Vígjáték,pszichodráma,Színház ,Színházi Alapfogalmak,Színitanoda,Színitanodáról,Színházi emberek,Színház ,Sztanyiszlavszkij,Grotowski,Reformerek klubja,magyar színháztól,francia színháztól,norvég színháztól,dán színházig,amerikai színházig,sturm und drang,vásári komédiától,zenés dráma,lapozható változatban

SZÍNÉSZKÉPZÉS MÁSKÉPP! - ARRABONA DIÁKSZÍNPAD
Add a Facebook-hoz

FORDÍTÓ

Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 254

HONLAP FŐ MENŰJE


ÍRÁSAIM,GONDOLATAIM


SZÍNHÁZTÖRTÉNET


MINDEN AMI SZÍNHÁZ

ARRABONA DIÁKSZÍNPADAz Arrabona Diákszínpad már  több mint 30 éve működik. Kezdetben felnőttek, majd diák- és gyermekszínjátszók váltak lelkes tagjaivá.
Jelenleg három csoportban játszanak; a diákszínpad kis csoportjában 10-12 éves gyerekek vannak, a középsőben 4-5 évüket kezdik együtt a nagyok pedig már 6. éve koptatják a színpad deszkáit.
Bár a  csoportok hetente egyszer külön- külön próbálnak, mégis együttesen alkotják az ARRABONÁSOKAT. A színjátszó csoportok tagjai győri és Győr környéki iskolákból érkeztek, hogy játszhassanak. A téli tréningeken és a nyári táborokon sokat játszanak együtt a csoportok, a fellépéseken pedig lelkes szurkolói egymásnak.
Az Arrabona Diákszínpad szerencsés helyzetben van, mert olyan szakemberekkel dolgozhat együtt, akik munkájukkal építik a színjátszó csoport kvalitását. A beszédtechnikán Horváth Ildikó csiszol, a ritmus rejtelmeibe dobok segítségével Papp Balázs avatja be a csapatot, a színdarabokhoz a díszletet Arató Attila díszlettervező készíti el, a gesztusok, érzelmek színpadi megjelenéséhez Kocsis Rozi  bábszínművész ad értő kritikát, a mozgás kifejezőerejére Tóth Szilvia drámapedagógus tanítja a színjátszókat.

Az Arrabona Diákszínpad vezetője Frankó Kata, aki szakmai kompetenciáját már nagyon sok színjátszó találkozón és versenyen bizonyította, eredményesen!
 Az Arrabona Diákszínpad minden évben sikeresen szerepel a Gyermekek Házában megrendezésre kerülő Kölyök Komédiások Fesztiválján, de olyan versenyeken is előkelő helyet vívtak ki maguknak, mint a Győrben lebonyolított Kisfaludy Napok és a 2003. évben Debrecenben lebonyolított XII. Országos Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Fesztivál.

Az Arrabona Diákszínpad a város más színjátszó csoportjával is tartja a szakmai és baráti kapcsolatot, így a Révai Miklós Gimnázium Színjátszókörével, a Kazinczy Ferenc színjátszóival és a Lébényi Színjátszókör tagjaival.
A tréningen résztvevő további három csapat sem ismeretlen a győri diákszínjátszást nyomon követők között. Mind a három színjátszó csoport vezetője évről évre megméretteti magát és a színjátszó csoportot a különböző versenyeken. Összeszokott színjátszó csoportokról van szó, akik több éves kitartó munkájukkal és soha nem szűnő lelkesedésükkel biztosítják a helyüket a legjobbak között.

/ Forrás: A Színház hivatalos Honlapja /

KONSZTANTYIN SZTANYISZLAVSZKIJ


Helyezkedj el a sógoroknál, mert az ausztriai munkalehetőségek sokkal jobban jövedelmeznek, mint szinte bármely más magyarországi munka.NETpark.hu linkkatalógus

eKereso katalógusIngyen hirdetés
Ingyenes hirdetés feladás.ALTERNATÍV SZÍNITANODACylex Silver Díj
 

 

   LINKCSERE PARTENEREIMLinkelo.net linkgyujtemeny
Meteora Linkgyujtemeny

Hasznosoldalak

Linkcsere.eu


Hahe.hu Online Tudakozo


HUN-WEB Magyar cimtar es kereso


WEBLAP katalogus

VIP Linkkatalogus

SEO KERESOBARAT LINKGYUJTEMENY

Ingyenweblapok.hu

NETpark.hu

LinkDr.hu

CegMAX cegkatalogus

ÉLETEM ÉS A BÖRTÖN


NE FELEDJÜK: ŐK IS SZÍNHÁZAK!


SZÍNHÁZI IRÁNYZATOK,STÍLUSOK


SZÍNHÁZI ÉS FILMES EMBEREK
NEVEZETES ALTERNATÍV ELŐADÁSOK
TRAGIKUS SORSÚ SZÍNÉSZEK
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala


 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Belépés  Lap tetejére /


  Copyright MyCorp © 2024Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben