Színészképzés Másképp-Minden ami színház ! - Színházi Események, Verseim,Verset mondok,Politikai szatíra,Dráma,Vígjáték,pszichodráma,Színház ,Színházi Alapfogalmak,Színitanoda,Színitanodáról,Színházi emberek,Színház ,Sztanyiszlavszkij,Grotowski,Reformerek klubja,magyar színháztól,francia színháztól,norvég színháztól,dán színházig,amerikai színházig,sturm und drang,vásári komédiától,zenés dráma,lapozható változatban

SZÍNÉSZKÉPZÉS MÁSKÉPP! - HAHOTA SZÍNTÁRSULAT
Add a Facebook-hoz

FORDÍTÓ

Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 254

HONLAP FŐ MENŰJE


ÍRÁSAIM,GONDOLATAIM


SZÍNHÁZTÖRTÉNET


MINDEN AMI SZÍNHÁZ


HAHOTA SZÍNTÁRSULAT


A Hahota Színtársulatot Puskás Győző alapította 1985 nyarán, néhány tehetséges fiatallal együtt. Előadásaikat a szabad ég alatt tartották, a színpadot két fűzfa között állították fel, a közönség ülőhelyéül a Maros árvízvédelmi földgátja szolgált. Előadásaikat 1988 . május 9-én betiltja a szekuritáté. A helyszínre kiszállt szekusok a közönség nyomására megengedték az utolsó előadás színre vitelét.

1991-ben a társulat újra alakul és március 12-én a Szakszervezetek Művelődési Házában színre viszi az első hivatalosan bejegyzett előadást.

1992-ben a társulathoz szegődik Jakab Zsombor szervező, aki a lehető legnagyobb hozzáértéssel igazgatja a társulatot és szervezi az előadásokat. 1991 őszén színre kerül az első egységes többfelvonásos vígjáték Ölvedi Antónia és Puskás Győző előadásában.
 

A társulat Furó Attila segítségével átkerül a Kultúrpalota nagytermébe és jelentős sikernek örvendő vígjátékok kerülnek színre a kabaré előadások mellett.

A társulat nemcsak a közönség, de a szakmabeliek elismerését is elnyeri hiszen több országos és nemzetközi fesztiválon díjesőt arat (előadás, alakítás és közönség díjat).

Erdély jelentős települései mellett többször külföldi turnén is részt vett. 2000-ben hivatásos színészek is a társulathoz szegődnek: Székely M. Éva, Szabó Mária és Csergőffy László. A társulat a forradalom előtt 27, 1991 március óta pedig több mint 1000 egész estét betöltő előadást tartott.


/ Forrás: A Színtársulat hivatalos honlapja /
KONSZTANTYIN SZTANYISZLAVSZKIJ


Helyezkedj el a sógoroknál, mert az ausztriai munkalehetőségek sokkal jobban jövedelmeznek, mint szinte bármely más magyarországi munka.NETpark.hu linkkatalógus

eKereso katalógusIngyen hirdetés
Ingyenes hirdetés feladás.ALTERNATÍV SZÍNITANODACylex Silver Díj
 

 

   LINKCSERE PARTENEREIMLinkelo.net linkgyujtemeny
Meteora Linkgyujtemeny

Hasznosoldalak

Linkcsere.eu


Hahe.hu Online Tudakozo


HUN-WEB Magyar cimtar es kereso


WEBLAP katalogus

VIP Linkkatalogus

SEO KERESOBARAT LINKGYUJTEMENY

Ingyenweblapok.hu

NETpark.hu

LinkDr.hu

CegMAX cegkatalogus

ÉLETEM ÉS A BÖRTÖN


NE FELEDJÜK: ŐK IS SZÍNHÁZAK!


SZÍNHÁZI IRÁNYZATOK,STÍLUSOK


SZÍNHÁZI ÉS FILMES EMBEREK
NEVEZETES ALTERNATÍV ELŐADÁSOK
TRAGIKUS SORSÚ SZÍNÉSZEK
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala


 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Belépés  Lap tetejére /


  Copyright MyCorp © 2024Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben