Színészképzés Másképp-Minden ami színház ! - Színházi Események, Verseim,Verset mondok,Politikai szatíra,Dráma,Vígjáték,pszichodráma,Színház ,Színházi Alapfogalmak,Színitanoda,Színitanodáról,Színházi emberek,Színház ,Sztanyiszlavszkij,Grotowski,Reformerek klubja,magyar színháztól,francia színháztól,norvég színháztól,dán színházig,amerikai színházig,sturm und drang,vásári komédiától,zenés dráma,lapozható változatban

SZÍNÉSZKÉPZÉS MÁSKÉPP! - MÁGNES SZÍNHÁZ
Add a Facebook-hoz

FORDÍTÓ

Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 254

HONLAP FŐ MENŰJE


ÍRÁSAIM,GONDOLATAIM


SZÍNHÁZTÖRTÉNET


MINDEN AMI SZÍNHÁZ

MÁGNES SZÍNHÁZ
Társulatunk éppen 2010-ben ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját. A legnagyobb születésnapi ajándék az volt, hogy a "Valahol Európában?" c. musical bemutatásával megnyertük a Zenés Amatőr Színpadok Országos versenyén a diákzsűri első helyét, megkaptuk a Legjobb rendezés díját és főszereplőnk a legjobb gyerekszínésznek járó Színes sapka díjat.

Fantasztikus érzés volt ez a szakmai siker, de az igazi örömöt az együtt töltött idő jelenti: az átizzadt próbák, a közös bulik, nyári és téli táborok, a fellépések izgalma. Azért lett Mágnes Színház a nevünk, mert vonzzuk azokat, akik olyanok, mint mi!

Hogy milyenek vagyunk?

 • bohókásak, akik jókat tudnak nevetni de, keményen próbálnak is, ha kell
 • akik odafigyelnek egymásra és tudomásul veszik, hogy senki sem tökéletes
 • akik imádnak a színpadon szerepelni, hogy örömet okozzanak másoknak
 • nálunk sok olyan foglalkozás van, ahol a kicsik és nagyok együtt játszanak és együtt lépnek fel, ezért olyan vagyunk, mint egy nagy család.

Társulatunkban a nagycsoportos óvodás kortól a középiskolásig minden korosztály megtalálható. Vannak közös órák és vannak - életkor és tudásszint szerint - külön foglalkozások. Az alapfokú szakmai ismereteken túl leginkább az adott előadáshoz kapcsolódó próbákon előadás centrikusan- tanulhatók meg az alapvető színpadi ismeretek. Ovisoknak változatos, érdekes színház előkészítő játékos foglalkozások keretében tanítjuk meg a színház varázsát, miközben fejlődik kreativitásuk, önállóságuk, tanulási képességeik.

Évente átlagban legalább két bemutatót tartunk: egyet karácsonykor egyet pedig júniusban. E mellett minden évben benevezünk a Zenés Ifjúsági Színházak Országos fesztiváljára és eddig mindig bejutottunk a döntőbe. Fellépéseink mindig felejthetetlen jóízű emlékeket jelentenek nekünk és a közönségnek is.

/ Forrás: A Színház hivatalos honlapja /
KONSZTANTYIN SZTANYISZLAVSZKIJ


Helyezkedj el a sógoroknál, mert az ausztriai munkalehetőségek sokkal jobban jövedelmeznek, mint szinte bármely más magyarországi munka.NETpark.hu linkkatalógus

eKereso katalógusIngyen hirdetés
Ingyenes hirdetés feladás.ALTERNATÍV SZÍNITANODACylex Silver Díj
 

 

   LINKCSERE PARTENEREIMLinkelo.net linkgyujtemeny
Meteora Linkgyujtemeny

Hasznosoldalak

Linkcsere.eu


Hahe.hu Online Tudakozo


HUN-WEB Magyar cimtar es kereso


WEBLAP katalogus

VIP Linkkatalogus

SEO KERESOBARAT LINKGYUJTEMENY

Ingyenweblapok.hu

NETpark.hu

LinkDr.hu

CegMAX cegkatalogus

ÉLETEM ÉS A BÖRTÖN


NE FELEDJÜK: ŐK IS SZÍNHÁZAK!


SZÍNHÁZI IRÁNYZATOK,STÍLUSOK


SZÍNHÁZI ÉS FILMES EMBEREK
NEVEZETES ALTERNATÍV ELŐADÁSOK
TRAGIKUS SORSÚ SZÍNÉSZEK
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala


 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Belépés  Lap tetejére /


  Copyright MyCorp © 2024Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben