Színészképzés Másképp-Minden ami színház ! - Színházi Események, Verseim,Verset mondok,Politikai szatíra,Dráma,Vígjáték,pszichodráma,Színház ,Színházi Alapfogalmak,Színitanoda,Színitanodáról,Színházi emberek,Színház ,Sztanyiszlavszkij,Grotowski,Reformerek klubja,magyar színháztól,francia színháztól,norvég színháztól,dán színházig,amerikai színházig,sturm und drang,vásári komédiától,zenés dráma,lapozható változatban

SZÍNÉSZKÉPZÉS MÁSKÉPP! - VITÁM HERNER DÁNIEL FŐSZERKESZTŐVEL
Add a Facebook-hoz

FORDÍTÓ

Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 254

HONLAP FŐ MENŰJE


ÍRÁSAIM,GONDOLATAIM


SZÍNHÁZTÖRTÉNET


MINDEN AMI SZÍNHÁZ
VITÁM HERNER DÁNIEL FŐSZERKESZTŐVEL


Írásomnak azt a címet is adhattam volna, hogy vajon mennyire telített a magyar értelmiség előítéletekkel...
Az átlag ember - aki legfeljebb csak mint néző - érintkezik a művészvilággal s egyáltalán nem lát bele annak működésébe azt gondolhatja, hogy a tanult, művelt és művészi tehetséggel megáldott emberek lelkében csupa jó érzések és persze jóindulat lakozik.
El sem tudja képzelni azt, hogy milyen farkastörvények uralkodnak ma az el üzletiesedett művészvilágban, és milyen embertelenül gátlástalanokká tudnak válni azok az emberek, akiknek a hivatása mást kellene, hogy képviseljen!
Egymáson átgázolva, szakmai és családi életet feltúrva, becsületbe és jóérzésbe taposva törnek előre, a minél nagyobb elismerés és persze a minél több pénz érdekében!
Olyan belterjes és öntörvényű világ ez, amely nagyon nehezen fogadja be az újonnan érkezőket, és azonnal elfeledi, kitagadja azokat, akik valamilyen botlást követnek el, lehetőséget adva ezzel arra, hogy belemarjanak a farkasok.
Persze gondoskodnak arról, hogy ezek a marcangolások kellő erkölcsi és logikai köpenybe legyenek öltöztetve a külvilág felé, holott semmi másról nincs szó, mint önös emberi érdekekről!
Miért is írtam le mindezt, s mit akarok az "úriemberek beszélgetésével"?
Természetes, hogy egy igen csak fájó személyes élmény hozta ki mindezt belőlem.
Amikor létrehoztam színházi honlapomat, egyértelműen vezérelt az a vágy, hogy gondolataim, alkotásaim minél több emberhez eljussanak, ne csak saját örömömre olvasgassam azokat.
Éltem az internet adta link-csere lehetőségekkel és nagyon sok link katalógusba küldtem el honlapom URL címét.
Mindenhol szívesen fogadták, jelenleg már több mint 25 katalógusban szerepelek, aminek köszönhetően ha valaki alternatív színházról vagy színészképzésről akar tájékozódni a google keresőjében, az elsők között adja ki az én honlapomat.
Természetesen linkjeim beküldésekor leginkább a művészeti és színházi katalógusokat részesítettem előnyben, hiszen azokhoz passzolnak az én témáim.
Örültem, mert mindenhonnan olyan visszajelzést kaptam, hogy linkem felkerült a gyűjteményükbe és ez igaz is volt, hiszen leellenőriztem.
Mégis csak jó irányba fejlődött kis Hazánk - gondoltam magamban -, mert egyre többen vannak, akik nem a múlt alapján ítélnek meg egy egyszer megbotlott embert, hanem tudása, tehetsége és jelenlegi élete, munkássága alapján lehetőséget adnak számára a beilleszkedésre és kibontakozásra.
Hát marha nagyot kellett tévednem....
A minap, amikor beléptem az egyik legismertebb színházi honlapra, hogy megnézzem, vajon érkezett-e már hozzászólás egyik írásomhoz, a következő szöveg fogadott: " ezt a bejegyzést közbiztonsági okokból töröltem, ha valakinek - vagy a szerzőnek - kifogása van ellene, a ..... címre írjon nekem! "
Első ledöbbenésem után gondolhatjátok, hogy volt kifogásom az eljárás ellen, ezért rögtön írtam is a megadott e-mailre.
A köztem és a "cenzor" között lezajló levelezést szó szerint másolom ide, nehogy kimaradjon valami ebből a tanúságos párbeszédből....

Az én levelem:

" Kedves Uram!
Kérhetnék bővebb magyarázatot, hogy vajon mit is takar az a közbiztonsági ok, amely miatt Színészképzés másképp című írásomat törölte a fórumok közül?????
Roppant kíváncsi vagyok a véleményére....
Üdvözlettel:
Liebe Attila "

A válasz:

" Üdvözlöm, azt az információt kaptam hogy egyik tanítványát megfojtotta próba közben, ezért nem támogatok semmilyen felhívást az oldalunkon amely az Ön (egyébként akár tőlem szakmailag korrekt) képzését népszerűsíti.
ugye ezt megérti?
üdvözlettel, "

Újabb levelem:

" Tájékoztatom Önt, hogy nem fojtottam meg senkit! Történt ugyan egy szerencsétlen baleset - ezelőtt 25 évvel!!!!!!!!! -, de akkori elítéltetésem kizárólag politikai okokra vezethető vissza! Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy azóta a bíróság jogerős ítéletben mondta ki, hogy cselekményem egyáltalán nem bűncselekmény, így az semmilyen formában sem korlátozható sem jogilag, sem bármilyen más formában!
Aki a szóban forgó információt közölte Önnel, bőven kimerítette a rágalmazás és becsületsértés kategóriáját, ráadásul sunyi, önmagát nem vállaló módon, míg ezzel szemben én nyíltan vállaltam önmagam és színházi honlapomat.
Ön sem gondolhatja komolyan, hogy egy 25 évvel ezelőtti téves bírói döntés miatt korlátoz abban a lehetőségben, amit másoknak megad!!!!!!
A Stohl András című fórumot is törli majd erkölcsi okokból?????
Üdvözlettel:
Liebe Attila "

A válasz:

" kérem engedje meg nekem, hogy érzelmi alapon ítéljek egy ilyen kérdésben. Ne haragudjon meg érte: nem Önt hibáztatom, de a balesetek (sajnos ) mindannyiunk életére hatással vannak.

üdvözlettel, "

Válaszom erre:

" Semmi gond....legyen ez az Ön lelkiismereti kérdése.....
Maradok Tisztelettel:
Liebe Attila "

Az Ő válasza:

" minden jót kívánok a továbbiakban. "

Nos, drága Barátaim, így beszélget két "úriember".....
Így - ilyen finomkodva - tartanak be egymásnak és szidják egymás anyját, persze csak gondolatban, hogy aztán mást üssenek le a klaviatúra billentyűzetén....
Ezzel még nincs vége a történetnek - még ha unjátok, akkor sem.... :) :) Másnap megpróbáltam újra belépni arra a bizonyos színházi portálra, de azt írta ki, hogy a belépésem blokkolva lett.... Na puff neki.... Megfosztaték a legkisebb hozzászólás jogától is....
Mára pedig egy következő - az előzővel szoros kapcsolatban álló - színházi portálról lettem törölve.... Hát igen: gyorsan összefognak azok, akiknek ég a háza.... :)
Végezetül üzenem annak a Kedves Barátomnak, aki tegnap azt írta a vendégkönyvembe, hogy már felnőtt egy új generáció, akik talán másképp gondolkodnak rólam, hogy nagy a tévedése!
Az ostobaság ugyanis generációról generációra átadatik bizonyos körökben, mint ahogy a jóság és a tudás is, megint más körökben....
Ennyit akartam nektek írni, most pedig ülök és várok, hogy meddig is gyűrűzik ez a lavina, meddig terjed száműzetésem....


 
KONSZTANTYIN SZTANYISZLAVSZKIJ


Helyezkedj el a sógoroknál, mert az ausztriai munkalehetőségek sokkal jobban jövedelmeznek, mint szinte bármely más magyarországi munka.NETpark.hu linkkatalógus

eKereso katalógusIngyen hirdetés
Ingyenes hirdetés feladás.ALTERNATÍV SZÍNITANODACylex Silver Díj
 

 

   LINKCSERE PARTENEREIMLinkelo.net linkgyujtemeny
Meteora Linkgyujtemeny

Hasznosoldalak

Linkcsere.eu


Hahe.hu Online Tudakozo


HUN-WEB Magyar cimtar es kereso


WEBLAP katalogus

VIP Linkkatalogus

SEO KERESOBARAT LINKGYUJTEMENY

Ingyenweblapok.hu

NETpark.hu

LinkDr.hu

CegMAX cegkatalogus

ÉLETEM ÉS A BÖRTÖN


NE FELEDJÜK: ŐK IS SZÍNHÁZAK!


SZÍNHÁZI IRÁNYZATOK,STÍLUSOK


SZÍNHÁZI ÉS FILMES EMBEREK
NEVEZETES ALTERNATÍV ELŐADÁSOK
TRAGIKUS SORSÚ SZÍNÉSZEK
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Az Ön Munkaasztala
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala


 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Belépés  Lap tetejére /


  Copyright MyCorp © 2024Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben